ochihosh
PM . Follow . Favorite
Joined 05-03-17, id: 9163081
Author has written 1 story for Screenplays.
Sort: Category . Published . Updated . Title . Words . Chapters . Reviews . Status .

MEANIE DRABBLE by chewyvernon reviews
MEANIE/BXB Filled with Meanie's sweety daily life
Screenplays - Rated: T - Indonesian - Romance - Chapters: 1 - Words: 906 - Reviews: 1 - Favs: 7 - Follows: 4 - Published: 5/7/2019 - Complete
Happy Day(MEanie) by ryuuki.k reviews
[Seventeen] Kisah Mingyu yang pergi kencan bersama kekasih manisnya di akhir pekan. Mingyu. Wonwoo. Meanie.
Screenplays - Rated: K+ - Indonesian - Romance/Humor - Chapters: 1 - Words: 2,273 - Reviews: 3 - Favs: 25 - Follows: 16 - Published: 7/28/2018 - Complete
Without You by Gyuvelvie reviews
[SEVENTEEN ff] 'bukan hanya kau yang tersakiti disini, Gyu' - Wonwoo "won kenapa rasanya harus sesakit ini?" - Mingyu. / Meanie
Screenplays - Rated: T - Indonesian - Angst/Hurt/Comfort - Chapters: 1 - Words: 1,623 - Reviews: 2 - Favs: 8 - Follows: 3 - Published: 5/25/2018 - Complete
SEVENTEEN FAMILIY LIFE by RealJean reviews
Tentang keseharian keluarga masing - masing couple SVT #jeongcheol #meanie #seoksoo #soonhoon #junhao #verkwan #dino #seventeen
Screenplays - Rated: K+ - Indonesian - Family - Chapters: 1 - Words: 161 - Reviews: 5 - Favs: 10 - Follows: 11 - Published: 4/1/2018
Tragedi Toilet Sekolah (Masih cemburu) SEQUEL by F.N29 reviews
Mingyu tidak menyesal telah membuat Wonwoo cemburu. Karena cemburunya Wonwoo malah membawa nikmat untuknya./MEANIE
Screenplays - Rated: M - Indonesian - Drama/Humor - Chapters: 1 - Words: 1,557 - Reviews: 19 - Favs: 77 - Follows: 46 - Published: 3/30/2018 - Complete
Inkigayo Accident by HwangFactory reviews
Wonwoo tsundere yang cemburu hanya karena si kekasih hitamnya menjadi MC acara music terkenal, Inkigayo. Serta melihat foto yang di upload Mingyu di instagram pribadinya/MEANIE/NON GS
Screenplays - Rated: K - Indonesian - Romance/Drama - Chapters: 1 - Words: 1,132 - Reviews: 11 - Favs: 42 - Follows: 26 - Published: 3/4/2018 - Complete
TEXTING THE SERIES by arilalee187 reviews
Series ini hanya akan berisi obrolan sepasang kekasih ; Mingyu dan Wonwoo dalam serangkaian pertukaran pesan singkat. / fakechat!Meanie
Screenplays - Rated: T - Indonesian - Romance/Parody - Chapters: 3 - Words: 1,240 - Reviews: 15 - Favs: 21 - Follows: 28 - Updated: 12/7/2017 - Published: 4/9/2017
Childish Couple (Meanie) by loeloe07 reviews
"Jun-ah, jika kau menikah nanti, kau ingin anak pertamamu laki-laki atau perempuan?" tanya Wonwoo. "Laki-laki." "Yes! Baiklah kalau begitu aku akan menikah denganmu saja!" ucap Wonwoo sambil memeluk lengan Jun dengan manja. Srett. Mingyu pun menarik Wonwoo kesampingnya. "Hyungie, jangan macam-macam!" / Meanie Mingyu X Wonwoo slight Wonhui/ BL
Screenplays - Rated: T - Indonesian - Romance - Chapters: 1 - Words: 1,938 - Reviews: 8 - Favs: 37 - Follows: 21 - Published: 10/31/2017
What's Wrong? by HwangFactory reviews
Mingyu heran ketika Wonwoo menjauhinya. Mereka tidak sedang bertengkar dan Mingyu juga tidak melakukan kesalahan apa-apa yang sekiranya menyakiti hati namja manis itu. Namun kenapa Wonwoo menjauhinya?/IT'S MEANIE AREA/DLDR/
Screenplays - Rated: K - Indonesian - Romance - Chapters: 1 - Words: 1,440 - Reviews: 4 - Favs: 32 - Follows: 18 - Published: 9/22/2017 - Complete
Surprise for Him by Wonwoods reviews
Diberi kejutan? Hm rasanya mungkin akan seru. Tapi bagaimana jika diberi kejutan dengan cara yang bisa membuatmu serasa ingin mati? Mungkin kau akan membenci itu/?. This is Meanie Fanfic. MEANIE AREA / MINGYU / WONWOO / SEVENTEEN
Screenplays - Rated: T - Indonesian - Romance/Humor - Chapters: 1 - Words: 1,610 - Reviews: 7 - Favs: 20 - Follows: 12 - Published: 9/1/2017 - Complete
YOUR ABS IS MINE! by HwangFactory reviews
Mingyu pamer ABS di Law of the jungle. Pulang? jangan harap disambut dengan ramah oleh Wonwoo./Meanie/Summary Gak nyambung sama isi/
Screenplays - Rated: K - Indonesian - Drama/Romance - Chapters: 1 - Words: 1,352 - Reviews: 16 - Favs: 36 - Follows: 19 - Published: 8/19/2017 - Complete
Uncover by awmeanie reviews
Meanie adalah OTP sejuta umat, katanya. Siapa sih yang tidak merasa gemas dengan love-hate relationship antara Mingyu dan Wonwoo? Namun, tidak ada yang menyangka kalau interaksi mereka bukan lagi tergolong fanservice di depan kamera. / MEANIE / SEVENTEEN / AR / SEMI CANON / BL!
Screenplays - Rated: T - Indonesian - Romance/Angst - Chapters: 1 - Words: 3,996 - Reviews: 29 - Favs: 59 - Follows: 58 - Published: 8/16/2017
The Moments When Wonwoo Got Pregnant (My Naughty Wife's Sequel) by Wonwoods reviews
Sequel My Naughty Wife / GS Area / Mingyu / Wonwoo / Chan / Haru / Mingyu Wonwoo Family / Don't like don't read
Screenplays - Rated: T - Indonesian - Romance/Family - Chapters: 1 - Words: 2,696 - Reviews: 1 - Favs: 18 - Follows: 15 - Published: 7/17/2017 - Complete
CUP by loeloe07 reviews
interaksi Meanie couple yang bikin Meanie shipper mimisan masal... pokoknya ini based on Seventeen Hip Hop Team LieV / Meanie / Mingyu x Wonwoo / Verkwan / Vernon x Seungkwan / Jeongcheol / Jeonghan x Seungcheol / BL / rate T
Screenplays - Rated: T - Indonesian - Drama/Romance - Chapters: 1 - Words: 2,645 - Reviews: 10 - Favs: 52 - Follows: 25 - Published: 7/14/2017
Wonwoo atau Komodo? by HwangFactory reviews
Menceritakan Wonwoo yang ngambek gegara ditinggal Mingyu dalam acara law of the jungle / "Wonwoo atau Komodo?" "Hyung.. tentu saja Jeon Wonwoo dan selamanya akan selalu Jeon Wonwoo.."
Screenplays - Rated: K - Indonesian - Romance/Drama - Chapters: 1 - Words: 564 - Reviews: 6 - Favs: 21 - Follows: 10 - Published: 7/12/2017 - Complete
Jealous by GoldenBios reviews
Meanie Wonwoo yang cemburuan, dan Mingyu yang selalu pintar menanggapinya
Screenplays - Rated: T - Indonesian - Romance - Chapters: 1 - Words: 532 - Reviews: 10 - Favs: 25 - Follows: 12 - Published: 5/31/2017 - Complete
Jeon Wonwoo or Another Jeon? by HwangFactory reviews
Kesalahpahaman antara Mingyu dan Wonwoo / gak pandai bikin summary / IT'S MEANIE AREA/ DLDR/ JAN LUPA LIKE AND REVIEW
Screenplays - Rated: K - Indonesian - Romance/Drama - Chapters: 2 - Words: 3,435 - Reviews: 25 - Favs: 53 - Follows: 43 - Updated: 5/28/2017 - Published: 5/22/2017 - Complete
J e a l o u s y by autumnpanda reviews
Sepanjang hidupnya, Jeon Wonwoo belum pernah merasa secemburu ini terhadap Hong Jisoo. A Meanie short story. Boys Love. M-Preg. OOC!Wonwoo. Happy RnR!
Screenplays - Rated: T - Indonesian - Romance - Chapters: 1 - Words: 1,729 - Reviews: 24 - Favs: 53 - Follows: 28 - Published: 5/23/2017 - Complete
Haru Haru by SungRaeYoo reviews
[CHAPTER 16 UP] kumpulan oneshoot ! ini kisah sehari-hari tentang Mingyu dan Wonwoo. Meanie / Mingyu x Wonwoo / GyuWon. Ayo dibaca, siapa tau doyan heheh!
Screenplays - Rated: T - Indonesian - Romance/Drama - Chapters: 17 - Words: 26,686 - Reviews: 392 - Favs: 209 - Follows: 209 - Updated: 5/21/2017 - Published: 8/7/2016
Jealous Jeon by anymouscarat reviews
tentang Jeon Wonwoo yang cemburu pada Kim Mingyu
Screenplays - Rated: T - Indonesian - Romance - Chapters: 1 - Words: 650 - Reviews: 2 - Favs: 8 - Follows: 5 - Published: 5/19/2017 - Complete
Sweet things to do by EenieMeanie12 reviews
Mingyu yang mulutnya tidak bisa diam dan Wonwoo yang otaknya selalu berpikir kemana-mana. MINWON/MEANIE/YAOI/Fluff/Drabble/OTW MATURE/
Screenplays - Rated: K+ - Indonesian - Romance/Family - Chapters: 6 - Words: 4,309 - Reviews: 35 - Favs: 72 - Follows: 70 - Updated: 4/29/2017 - Published: 11/10/2016 - Complete
Bittersweet Moments by ddideubeogeo17 reviews
[SEQUEL of Fever] Inilah masa dimana Mingyu merasakan kebahagiaan yang membuncah sekaligus cobaan terberat dalam hidupnya. / MEANIE / MINGYU X WONWOO / BL / SEVENTEEN
Screenplays - Rated: T - Indonesian - Romance - Chapters: 2 - Words: 4,678 - Reviews: 22 - Favs: 42 - Follows: 26 - Updated: 4/13/2017 - Published: 4/11/2017 - Complete
Nice Idea by hitmeanie reviews
Mingyu tau Wonwoo adalah pacarnya,, tapi sahabat sahabat mereka malah membuat hubungan mereka memburuk, atau malah sebaliknya? hmmm bad summary, baca aja deh,, Meanie / BoyxBoy / Wonmin / Minwon / Seventeen
Screenplays - Rated: T - Indonesian - Romance/Drama - Chapters: 1 - Words: 2,989 - Reviews: 6 - Favs: 30 - Follows: 18 - Published: 4/12/2017 - Complete
Say It! by december28 reviews
"Aku senang kau merasa cemburu, tapi hyung….lain kali katakan dengan jelas agar masalah seperti ini cepat selesai” . Sequel Don't Ask . Meanie . Kim Mingyu x Jeon Wonwoo . Seventeen . SVT . YAOI. DLDR . Reviewnya yaa
Screenplays - Rated: T - Indonesian - Romance/Drama - Chapters: 1 - Words: 2,191 - Reviews: 11 - Favs: 29 - Follows: 12 - Published: 4/12/2017 - Complete
Sick by Indukcupang reviews
[SEVENTEEN DRABBLE] Bagaimana cara pasangan ini menangani rasa sakit yang diderita ketika salah satu kekasih mereka terkena suatu penyakit? Cemburu. Diet. Sakit jiwa. Sakit kepala. Hingga sakit gigi. Cheol-Han. VerKwan. JunHao. SoonHoon. Meanie. Shounen-ai. romantic fiction. RnR. Muah!
Screenplays - Rated: T - Indonesian - Romance - Chapters: 1 - Words: 3,113 - Reviews: 19 - Favs: 60 - Follows: 30 - Published: 4/5/2017 - Complete
Drabble : Exam by arilalee187 reviews
Hanya cerita tentang Mingyu yang rindu pada Wonwoo karena Wonwoo sedang ujian. It's Meanie. Drabble.
Screenplays - Rated: T - Indonesian - Romance/Drama - Chapters: 1 - Words: 811 - Reviews: 3 - Favs: 11 - Follows: 10 - Published: 4/4/2017 - Complete
I'm Pregnant by Whirlwinds Meanie reviews
Dia bahkan tak tahu apa yang sedang terjadi pada tubuhnya. Hanya saja rasa mual sering dia rsakan akhir-akhir ini. /Meanie Series/ Mingyu Wonwoo/ all pairing SVT/cerita abal/
Screenplays - Rated: T - Indonesian - Family/Romance - Chapters: 1 - Words: 3,241 - Reviews: 18 - Favs: 48 - Follows: 25 - Published: 4/2/2017 - Complete
SIMPLE by mean-me reviews
Drabble. Meanie. Gyuwon. Boyslove. Yaoi. Mingyu dan Wonwoo hanya ingin semuanya berjalan dengan sederhana.
Screenplays - Rated: T - Indonesian - Romance/Family - Chapters: 1 - Words: 947 - Reviews: 12 - Favs: 21 - Follows: 15 - Published: 4/1/2017 - Complete
Be My Husband, Please by mean-me reviews
Cerita tentang usaha keras Mingyu yang ingin menjadikan Wonwoo sebagai 'suami'-nya. YAOI. BOYXBOY. MEANIE. MINWON.
Screenplays - Rated: T - Indonesian - Romance/Family - Chapters: 1 - Words: 973 - Reviews: 32 - Favs: 50 - Follows: 57 - Published: 3/27/2017
Pembalasan 3 Uke by HwangFactory reviews
Konser terbesar MAMA yang membuat ketiga uke paling berpengaruh di Seventeen marah besar/Meanie, Soonhoon, Junhao/ terbagi dalam 3 masalah yang berbeda chapter
Screenplays - Rated: K - Indonesian - Romance/Drama - Chapters: 7 - Words: 10,029 - Reviews: 56 - Favs: 84 - Follows: 81 - Updated: 3/7/2017 - Published: 12/24/2016 - Complete
Meanie : BREAKFAST by Park RinHyun-Uchiha reviews
#Meanie #Drabble #Fluff #Boylove Sepotong cerita tentang 'Wonwoo yang mencoba membuat sarapan untuk sang Kekasih' [mingyu-wonu] BUDAYAKAN RnR :v Mau request ?
Screenplays - Rated: T - Indonesian - Romance/Drama - Chapters: 1 - Words: 578 - Reviews: 9 - Favs: 15 - Follows: 10 - Published: 3/7/2017 - Complete
Lean On Me by mean-me reviews
Drabble. Meanie. Gyuwon. Boyslove. Yaoi. Jeon Wonwoo selalu bersedia menjadi tempat sandaran bagi Mingyu.
Screenplays - Rated: T - Indonesian - Romance/Drama - Chapters: 1 - Words: 585 - Reviews: 11 - Favs: 23 - Follows: 14 - Published: 2/28/2017 - Complete
Imagine Meanie by scriptakid reviews
Hanya sekumpulan imagine Meanie yang bikin kamu merinding disko, baper, ketagihan, kepanasan ( ʖ ), kegerahan ( ʖ ), dan delusi yang tiada akhir. - Kim Mingyu, 19 tahun semenya Jeon Wonwoo Disclaimer: 100% mengandung Yaoi.
Screenplays - Rated: T - Indonesian - Romance - Chapters: 3 - Words: 5,840 - Reviews: 13 - Favs: 41 - Follows: 49 - Updated: 1/31/2017 - Published: 12/23/2016
Fever by ddideubeogeo17 reviews
Demam adalah hal lumrah yang bisa menimpa siapa saja. Namun, demam yang menimpa Wonwoo kali ini justru bisa membuat jantung Mingyu berdetak diatas ambang batas kewajaran, mengapa hal itu bisa terjadi? / MEANIE / MINWON / MINGYU X WONWOO / BL / SVT / SEVENTEEN /
Screenplays - Rated: T - Indonesian - Romance - Chapters: 1 - Words: 2,282 - Reviews: 15 - Favs: 71 - Follows: 30 - Published: 1/18/2017 - Complete
Are You Jealous? by ddideubeogeo17 reviews
Mingyu itu sayang Wonwoo, dan menaruh kepercayaan pada orang yang disayang tentu saja hal mudah baginya. Namun bagaimana bila kepercayaan Mingyu terusik? / MEANIE / MINWON / MINGYU X WONWOO / BL / SVT / SEVENTEEN /
Screenplays - Rated: T - Indonesian - Romance - Chapters: 1 - Words: 3,434 - Reviews: 9 - Favs: 44 - Follows: 25 - Published: 1/16/2017 - Complete
MY SWEET BOY by egatoti reviews
Siapa yang tahu?Wonwoo yang dikenal dingin bin judes itu bisa bersemu?Tidak akan ada yang percaya. Kim Mingyu, betapa beruntungnya kau. This is BoysLove story. MEANIE only. yaoi. school life {SVT fic}
Screenplays - Rated: T - Indonesian - Romance - Chapters: 1 - Words: 2,913 - Reviews: 13 - Favs: 39 - Follows: 20 - Published: 1/8/2017 - Complete
Lean On Me by astia morichan reviews
Wonwoo takut kehilangan seorang Kim Mingyu dalam hidupnya. Kegelisahan yang selama ini ia pendam, berakhir indah dalam pelukan Mingyu. Pria yang selalu meyakinkan segala keraguan Wonwoo tentang cinta mereka. Meanie Couple Yaoi
Screenplays - Rated: T - Indonesian - Romance/Drama - Chapters: 1 - Words: 1,285 - Reviews: 8 - Favs: 31 - Follows: 21 - Published: 12/11/2016 - Complete
Jealous by Minpoyy reviews
[SVT] Wonwoo cemburu? gimana jadinya?,,,,,, just read and review guys:) Meanie, Mingyu, Wonwoo. bxb. ada pemberitahuan buat reader author kkamjongmin juga :)
Screenplays - Rated: T - Indonesian - Romance - Chapters: 1 - Words: 813 - Reviews: 5 - Favs: 17 - Follows: 14 - Published: 12/6/2016
Because Your hair by HwangFactory reviews
Karena apapun warna rambut Mingyu, Wonwoo akan tetap takluk pada pesona seorang Kim Mingyu
Screenplays - Rated: K - Indonesian - Drama/Romance - Chapters: 1 - Words: 993 - Reviews: 9 - Favs: 23 - Follows: 12 - Published: 11/20/2016 - Complete
Everything for My Wifu by loeloe07 reviews
Apakah kalian tahu mengenai pernikahan dua orang visual Seventeen? Ha! Pastinya tidak. Karena memang tidak ada pesta juga tidak ada tamu yang diundang, dan kini seorang Jeon Wonwoo telah resmi menjadi Kim Wonwoo, istri sah dari Kim Mingyu. Lalu, apa yang terjadi sehingga Mingyu harus merubah warna rambutnya menjadi orange? / Kim Mingyu X Jeon Wonwoo Meanie YAOI MPreg
Screenplays - Rated: T - Indonesian - Drama/Romance - Chapters: 1 - Words: 3,090 - Reviews: 12 - Favs: 42 - Follows: 36 - Published: 11/5/2016
Infinitely Yours by SungRaeYoo reviews
Menurut Wonwoo, Mingyu itu tukang pamer, dan itulah yang membuat Wonwoo uring-uringan seharian dan Mingyu yang terlalu lemot menyadari kesalahannya. Ini fluff! Meanie, Wonwoo x Mingyu, GyuWon, Seventeen. Oneshoot.
Screenplays - Rated: T - Indonesian - Romance/Drama - Chapters: 1 - Words: 1,842 - Reviews: 22 - Favs: 63 - Follows: 27 - Published: 10/26/2016 - Complete
Crazy of U by loeloe07 reviews
Jeon Wonwoo mengalami sakit parah hingga mengharuskannya vakum sementara dari semua kegiatan SVT, lalu bagaimanakah nasib uri visual tree, Wonwoo's namjachingu, alias Kim Mingyu? ll based on waktu Wonu sakit n Gyu bawa2 boneka eddie kemana2... ll GYUWON MEANIE MINGYU X WONWOO
Screenplays - Rated: T - Indonesian - Romance/Drama - Chapters: 1 - Words: 3,527 - Reviews: 6 - Favs: 21 - Follows: 14 - Published: 10/26/2016
Candy Hearts by Kim Jong Soo 1214 reviews
"Ini... untukmu." - "Aku mematahkannya, hiks." - "Jangan menangis. Kau terlihat jelek jika seperti itu." - "Belikan aku yang baruuu " - SEVENTEEN/ MEANIE/ MINGYU/ WONWOO/ Fluff/ Yaoi/ Oneshoot/ RnR Juseyo!
Screenplays - Rated: T - Indonesian - Romance - Chapters: 1 - Words: 1,007 - Reviews: 19 - Favs: 41 - Follows: 16 - Published: 9/22/2016 - Complete
Cotton Candy by Kim Jong Soo 1214 reviews
Wonwoo itu merepotkan. Bisanya hanya marah-marah dan menyuruh Mingyu sesuka hatinya. Jika saja Mingyu tak sayang, sudah ia lempar Wonwoo ke sungai Han! "Apa kau bilang? Kau mau mati, ya!" – Wonwoo /Seventeen/ MEANIE/ Mingyu/ Wonwoo/ YAOI/ FLUFF/RnR Juseyo
Screenplays - Rated: T - Indonesian - Romance/Family - Chapters: 1 - Words: 2,202 - Reviews: 28 - Favs: 59 - Follows: 27 - Published: 8/30/2016 - Complete
Together by NichanJung reviews
"Aku mencintai kalian semua, Seventeen." Sepenggal kisah kebersamaan Seventeen. Friendhsip, Rate T, litbit Meanie-Seunghan inside.
Screenplays - Rated: T - Indonesian - Chapters: 1 - Words: 2,113 - Reviews: 14 - Favs: 29 - Follows: 10 - Published: 7/22/2016 - Complete
Always By My Side by NichanJung reviews
Wonwoo ulang tahun dan Mingyu memberikan kejutannya. Fluff/romance. Rate T. Yaoi. Meanie Gyuwon Minwoo
Screenplays - Rated: T - Indonesian - Romance - Chapters: 1 - Words: 1,986 - Reviews: 12 - Favs: 35 - Follows: 22 - Published: 7/16/2016 - Complete
Kekesalan Wonwoo by Sonewbamin reviews
Wonwoo kesal dengan perilaku Mingyu. SVT'S fic. [meanie] BL! ((Bisa dibilang ini sequel 'kekesalan Mingyu', walaupun yah, udah lama banget. Tapi terserah kalian sih nganggepnya gimana /peace/))
Screenplays - Rated: T - Indonesian - Romance - Chapters: 1 - Words: 1,527 - Reviews: 25 - Favs: 56 - Follows: 23 - Published: 6/20/2016 - Complete
Jealous by astia morichan reviews
Wonwoo kesal saat melihat timeline-nya penuh dengan foto Mingyu bersama sexy dancer. Membuat ia kesal saat melihat Mingyu menjenguknya. Membuat Mingyu frustasi karena tidak sadar apa kesalahannya pada Wonwoo. YAOI. Meanie Couple. Mingyu X Wonwoo
Screenplays - Rated: T - Indonesian - Romance/Drama - Chapters: 1 - Words: 1,490 - Reviews: 28 - Favs: 54 - Follows: 22 - Published: 6/19/2016 - Complete
Sulking by SungRaeYoo reviews
ini cerita jeon wonwoo yang sedang dalam mode merajuk pada kim mingyu yang hanya punya otak separuh Meanie GyuWon Mingyu x Wonwoo baca aja dulu dah, siapa tau nyantol /eh
Screenplays - Rated: T - Indonesian - Romance/Drama - Chapters: 1 - Words: 2,033 - Reviews: 23 - Favs: 68 - Follows: 27 - Published: 6/14/2016 - Complete
Chuck by mean-me reviews
Drabble. Meanie. Gyuwon. Yaoi. Boyslove. Jeon Wonwoo hanya terlalu kesal karena terus menerus diabaikan Kim Mingyu.
Screenplays - Rated: T - Indonesian - Romance/Drama - Chapters: 1 - Words: 1,619 - Reviews: 18 - Favs: 39 - Follows: 20 - Published: 6/4/2016
Ah Yeah ! by mean-me reviews
Drabble. Meanie. Gyuwon. Boyslove. Yaoi. Jeon Wonwoo yang cemburu seperti itu membuat Mingyu cengo sendiri.
Screenplays - Rated: T - Indonesian - Romance/Friendship - Chapters: 1 - Words: 1,104 - Reviews: 31 - Favs: 56 - Follows: 27 - Published: 5/24/2016 - Complete
Midnight Summer by himailee reviews
Awalnya Mingyu hanya asal ceplos hingga membuat Wonwoo marah. Ujung-ujungnya ia modus mencuri kecupan dari kekasih pemalasnya itu. Bukan malam spesial dengan adanya kejadian penting, namun Mingyu tidak akan lupa malam dimana ia tidur dengan bau jagung bakar menguar dari kasurnya. Tentu saja karena ulah dari Wonwoo. "Hyung ngambeknya parah."/"Makan tuh, cheetos!" SVT FIC, MEANIE
Screenplays - Rated: T - Indonesian - Romance - Chapters: 1 - Words: 4,243 - Reviews: 17 - Favs: 53 - Follows: 23 - Published: 5/17/2016 - Complete
Mingyu Frustasi by NichanJung reviews
"Sudah ku katakan aku menggila karenamu. Aku tidak melihatmu sama sekali hari ini. Aku frustasi. Pikiranku kemana-mana" Meanie Fanfic. Romance Fluff. Wonwoo. Mingyu. GyuWon. Seventeen.
Screenplays - Rated: T - Indonesian - Romance/Hurt/Comfort - Chapters: 1 - Words: 2,449 - Reviews: 40 - Favs: 63 - Follows: 33 - Published: 4/26/2016 - Complete
crying by MIKKIKANE reviews
Mingyu hanya ingin membuat wonwoo kekasih emonya itu menangis karna wonwoo menangis itu sangat lucu menurutnya This is SEVENTEEN fanfiction with meanie couple ofc Happy readying
Screenplays - Rated: T - Indonesian - Drama - Chapters: 1 - Words: 1,179 - Reviews: 14 - Favs: 21 - Follows: 12 - Published: 3/25/2016
Kekesalan Mingyu by Sonewbamin reviews
Mingyu mengeluhkan kekesalannya pada Wonwoo. [MEANIE FF]
Screenplays - Rated: K - Indonesian - Chapters: 1 - Words: 547 - Reviews: 24 - Favs: 40 - Follows: 23 - Published: 3/19/2016 - Complete
Jealous? by SVTXOXO reviews
bagaimana ketika sebuah hubungan yang manis tampak membosankan bagi seorang Kim Mingyu dan ingin mengerjai kekasihnya dengan membuat kekasihnya cemburu? BoyxBoy KimMingyu/JeonWonwoo, Meanie Couple of SEVENTEEN.
Screenplays - Rated: M - Indonesian - Romance - Chapters: 1 - Words: 1,452 - Reviews: 26 - Favs: 61 - Follows: 37 - Published: 3/15/2016 - Complete
Dongjoon by markleedictionary reviews
Second Sequel of Lucky or Unlucky. Mungkin hal ini terlalu cepat bagi Wonwoo dan Mingyu. Tapi memang kenyataan bahwa bayi berumur tujuh bulan itu adalah anak mereka. Mpreg. Boy x Boy. Meanie or Minwon. DLDR!
Screenplays - Rated: T - Indonesian - Family/Romance - Chapters: 1 - Words: 2,764 - Reviews: 40 - Favs: 79 - Follows: 59 - Published: 1/4/2016
Welcome to Changwon! by markleedictionary reviews
Sequel of Lucky or Unlucky. Hanya cerita singkat antara Mingyu dan Wonwoo di Changwon city. "Jangan lepaskan pelukanmu" -Wonwoo. "Tapi kau harus menciumku, tepat dibibir" -Mingyu. Meanie or Minwon couple. (Yaoi. Fluff. DLDR)
Screenplays - Rated: T - Indonesian - Romance/Humor - Chapters: 1 - Words: 3,600 - Reviews: 27 - Favs: 80 - Follows: 42 - Published: 11/25/2015
Switch by Nutrijellu reviews
Seumur hidupnya, Mingyu tak pernah membayangkan bila Wonwoo yang cemburu bisa berbuat seperti ini. "Kau harus dihukum, Kim Mingyu," ; "Apa kau cemburu?". This is Meanie Couple! Seventeen / SVT Fanfiction. Yaoi BxB.
Screenplays - Rated: T - Indonesian - Romance - Chapters: 1 - Words: 2,626 - Reviews: 30 - Favs: 54 - Follows: 27 - Published: 10/24/2015 - Complete
jeon-san, are you jealous? reviews
jeon wonwoo yang selama ini memendam kecemburuannya akan kekasihnya yang bernama kim mingyu. #meanie #wonwoo #mingyu #jealous #seventeenotp #seventeencouple #seventeen
Screenplays - Rated: T - Indonesian - Romance - Chapters: 1 - Words: 1,097 - Reviews: 2 - Favs: 22 - Follows: 18 - Published: 5/15/2018 - Complete