Scalini-Torhout
hide bio
PM . Follow . Favorite
Joined 06-04-18, id: 10830907, Profile Updated: 06-13-18

Welkom bij de Scalini-familie! Kom binnen in onze winkel en ontdek onze prachtige fashioncollecties, bags en jewelry, dit in een familiale sfeer.

Onze doelstelling?

Heel simpel, u mooi maken!

Scalini Mode is een klerenwinkel, en bij fashion horen er veel verschillende termen.

Waarvan je waarschijnlijk nog nooit gehoord hebt.

Dit zijn termen zoals:

Haute Couture Ready-To-Wear Streetwear versus streetstyle Pied-de-poule, pied-de-coq en herringbone satijn is geen stofsoort statments items

Tegenwoordig zijn er verschillende manieren waarop je een soort van statement kan maken binnen de mode. De eerste manier is makkelijk, omdat je letterlijk de booschap op je shirt draagt zodat iedereen kan lezen waarover je praat. Bijvoorbeeld een t-shirt met de volgende tekst: If you can read this the bitch fell off. Je maakt een statement door te zeggen als er iemand dit kan lezen is de persoon die achteraan zit ervan gevallen.

Deze T-shirt was heel populair in mijn jeugd toen we nog een magazine hadden om leuke kleren van verschillende bands te bestellen. Dit ging uit van bands zoals D12, The offspring, slipknot, system of a down, enzovoort. Teveel om op te noemen.

Dit zijn niet het soort merken dat je terug kan vinden in een winkel zoals Scalini-Torhout. Hier vinden we meer damesmode terug in plaats van mannenmode.

Als je geinteresseerd bent welke soorten kleren je daar allemaal kan vinden dan raad ik je aan om een kijkje te nemen op de website of ons te volgen via sociale media:

Op facebook plaatsen we vooral wat er aan het gebeuren is met Scalini, en ook laatste nieuwe kleren.

We volgen veel modetrends op via andere kanalen en om snel nieuws te weten te komen kom zeker naar onze: twitter linkedin youtube pinterest i

Instagram is the place to be om al onze mooie kleren te zien op je telefoon!

XXX